Uw verhuisspecialist!

Verhuizingen Antwerpmove staat voor vakmanschap. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u een uitstekende service leveren bij alle verhuizingen. Wij zorgen voor een vlotte verhuizing van uw inboedel zodat u op uw nieuwe bestemming zonder zorgen een veilige start kunt nemen.

  AntwerpmovelogoOver ons

We zijn in 2006 begonnen  als zelfstandige in liftdiensten. Dankzij het vertrouwen van klanten zijn we gegroeid

en bieden we momenteel diensten aan met 3 ladderliften. Naast de service die we al ruime tijd aanbieden met de ladderlift, doen we nu nog een schepje erbovenop door verhuizingen met de camion aan te bieden. Onze camion is 30 m. Deze is speciaal besteld met een hoogte van 2.4 meter. (dit om transport mogelijk te maken van hoge kasten!)

 

Dankzij onze flexibiliteit en de stiptheid hebben we enorm veel klanten tevreden gesteld. Deze mensen doen nog steeds beroep op ons, omwille van onze stipte afspraken en omwille van onze klantvriendelijkheid.

Hiermee denken dat we telkens wanneer we een tevreden klant zien, onze doel telkenmale bereikt te hebben. Dankzij deze werkmethode krijgen we elke keer klanten bij omwille van positieve mondreclame. Dit is volgens ons nog steeds de beste reclame die men kan voeren.