Uw verhuisspecialist!

Verhuizingen Antwerpmove staat voor vakmanschap. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u een uitstekende service leveren bij alle verhuizingen. Wij zorgen voor een vlotte verhuizing van uw inboedel zodat u op uw nieuwe bestemming zonder zorgen een veilige start kunt nemen.

  Antwerpmovelogo

Verkeersborden

Heb je parkeerverbod aangevraagd voor je verhuis en uw afspraak is om 12 uur en er zijn auto’s die het verbod teken niet gerespecteerd hebben, Zorg dan dat je ten laatste om 11 uur naar de verkeerspolitie belt voor dit te melden. Het duurt immers 30 minuten eer dat de politie ter plaatse kan zijn. En als de wagen in kwestie moet weggetakeld moet worden, dan duurt het 30 minuten eer dat de takelwagen ter plaatse kan zijn wacht dus niet tot de verhuizers bij u komen. zo vermijdt u  onnodige extra kosten.

Parkeerverbod(vergunning) aangevraagd door u, bij uw plaatselijke politiekantoor (gratis) Parkeerborden Reglementair geplaatst door ons  voor de prijs van 40,00 € (incl. BTW)

Plaatsing parkeerborden wettelijk 1 bord door de gemeente. Wij plaatsen 2 borden! één aan het begin en één aan het eind. Zo heeft u recht op 30 m die u kunt gebruiken voor camion en ladderlift. (wij plaatsen ook parkeerborden voor aannemers, voor het plaatsen van containers enz. De borden worden geplaatst en opgehaald door onszelf!
U hoeft er zelf niets voor te doen.)

 

Prijzen

Formule   Verkeersbord   Termijn   Totaal

 

1

 

+

 

+

 

Per adres

 

=

 

40,00 €

 

2

 

+

 

+

 

1 week

 

=

 

50,00 €

 

3

 

+

 

+

 

1 maand

 

=

 

100,00 €

Aanvraagformulier

Via deze link kunt uw verkeersborden aanvragen voor regio antwerpen

- Klik hier -

Parkeerverbod

Politieantwerpen