top of page

Verhuistips voor een soepele verhuizing

-  Parkeerplaats  reserveren voor onze verhuislift van ongeveer 10 meter (dit is gelijk aan twee personenwagens!)

- Vraag uw vergunning en parkeerborden op tijd aan  bij de lokale politie.  Deze dient u tenminste 6 werkdagen op voorhand aan te vragen. De aanvraag is volledig gratis, maar voor de parkeerborden dient u 50.00 EUR te betalen.

- Sinds kort bieden we deze diensten van verhuur van parkeerborden ook aan, voor de prijs van 40,00EUR per adres.
(de aanvraag van de vergunning  dient nog steeds door de klant zelf in orde gebracht te worden bij de lokale politie)

-  Gelieve bij obstakels (bv.: voortuin, bomen, tramlijnen, bushalte, …) ons te verwittigen , wanneer u een afspraak maakt. Dan kunnen we inschatten of de verhuis mogelijk is of niet.
 
Tips voor je verhuist:
- Neem minstens twee maanden op voorhand een bezoek aan de bevolkingsdienst van het gemeentebestuur, zowel van de nieuwe gemeente als  van de oude. Breng ze op de hoogte van je nieuw verblijfsadres.

- Neem zeker contact op met water-, gas- en elektriciteitsmaatschappij. Vergeet niet de meterstanden van elektriciteit, water en gas te noteren en door te geven.
- Neem contact op met de (financiële instelling, uw verzekeringmakelaar, uw school, …) voor de wijziging van uw verblijfsadres.
 
Tips tijdens het inpakken;
- Elke verhuis vraag veel voorbereiding en inspanning. Dit is zeker niet op 1-2-3 gedaan! U kunt best uw kleine gerieven (zoals keukengerei, klein materialen ) in dozen inpakken. Uw kleren kunt u best in grote zakken steken. De kasten losschroeven zodat dit niet veel plaats in beslag neemt in de verhuiscamion. Markeer de dozen  met breekbare objecten.

- Er zullen materialen zijn die u niet mee wilt verhuizen. Hiervoor is het best aangeraden om informatie te vragen wanneer de selectieve ophaaldienst plaatsvinden. Het kan ook nuttig zijn om de adressen te weten  van de containerparken in de buurt.


Voordat je vertrekt;
-  Sluit de hoofdzekering af.
-  sluit de kranen van de water-en gastevoer af
-  verzamel alle sleutels
-  sluit alle deuren en ramen!

Ons Werkwijze

STAP 1

(Organisatie)
Voor een vlotte verhuis minstens 4 man

STAP 2

Parkeerplaats
woning A en B
Minstens 30
m

STEP 3

Uw verhuis wordt gerealiseerd door ons

STEP 4

Genieten van nieuwe woning (omgeving)

Uw specialist in verhuizingen en ladderlift

bottom of page